Новий маршрут до Нідерландів

Довгоочікуваний  маршрут до Нідерландів вже на колесах. Ви просили – ми зробили! Традиційно довеземо кожного пасажира на бажану адресу в цій країні.

А також можемо перевезти вашого домашнього улюбленця і всі необхідні речі, передати посилку до Нідерландів або у зворотньому напрямку – до України.

Як їдемо

За маршрутом Черкаси – Амстердам ми проїзжаємо західну Україну, Польщу та Германію. Наш шлях пролягає через такі міста Нідерландів, як Енсхеде – Апелдорн – Утрехт – Амстердам

Навіть, якщо Ви не побачили свого місця призначення в списку – не засмучуйтесь. Ми обов’язково довеземо Вас до того місця або селища в Нідерландах, куди Вам потрібно. Просто повідомте про це менеджера.

Королівство Нідерланди – це маленька скандинавська країна у Північній Європі, з площею 42 000 км2. Тож адаптувати маршрут для потреб кожного з 8-ми пасажирів нашого експресу нескладно. І ми залюбки зробимо це для Вас.

Коментарі до запису (01)

  1. Юлія
    19.12.2022

    Вчора Їхала з своїм котом компанією Leobus з України до Нідерландів . Тільки позитивні емоції. Хочу подякувати водіям Тані та Олександру за швидку та безпечну подорож. Ви дуже великі молодці. Я проживаю в Харковській області і до Києва їхала на Інтерсіті. Але після чергового обстілу 16.12.2022 рашистами інфраструктури України знову півкраїни залишилось без світла. І звичайно ж поїзд зупинився у полі під Полтавою, більш ніж за 300 км від Києва. Водії самі домовились про машину з блаблакар, яка забрала мене з поїзда та довезла до Києва, де чекав 3 години автобус. Таня з Олександром ще й повернули мені гроші, які я заплатила за блаблакар. Так що дуже рекомендую компанію перевізника LeoBus. Довезуть вас, ваших тваринок і доставлять посилки за адресою в любий куточок Європи, ще й знайдуть вихід з любих надзвичайних ситуацій. LeoBus, дякую що ви є!

    Відповісти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *