Новий маршрут у Данію

На численні прохання українців ми відкрили новий маршрут до Данії. Ми традиційно довеземо кожного пасажира на бажану адресу в цій країні.

А також можемо перевезти вашого домашнього улюбленця і всі необхідні речі, передати посилку в Данію або у зворотньому напрямку – до України.

Як їдемо

Ми розробили 2 маршрути: 

  1. Черкаси- Копенгаген
  2. Черкаси – Ольборг

Ці маршрути пролягають через західну Україну, Польщу та Германію. Ми проїзжаємо через такі міста Данії, як:

  1. Обенро – Хадерслев – Колдінг – Оденсе – Нюборг –  Слагельсе  – Копенгаген
  2. Вайле – Сканнербор – Орхус – Рандерс – Ольборг

Навіть, якщо Ви не побачили свого місця призначення в списку – не засмучуйтесь. Ми обов’язково довеземо Вас  до того місця або селища в Данії, куди Вам потрібно. Просто повідомте про це менеджера.

Королівство Данія – це маленька скандинавська країна у Північній Європі, з площею 43 000 км2. Там ідеальні дороги. Тож адаптувати маршрут для потреб кожного з 8-ми пасажирів нашого експресу нескладно. І ми залюбки зробимо це для Вас.

Коментарі до запису (01)

  1. Юлія
    10.12.2022

    Доброго дня! Дуже задоволена сервісом компанії Лео бус! Від операторів до водіїв! Замовила поїздку,оператори зорієнтівали все про поїздку! Окреме велике дякую водіям Константину і Юлії!!! Дуже відповідальні, турботливі і чуйні! Вся поїздка була дуже комфортною,безпечною! Дуже рада,що знайшла вас! Я і надалі,буду оберати поїздку тільки з вами!!! Бережіть себе,все буде Україна!!!

    Відповісти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *